Оренда

3-кімнатна квартира

Галицький район, вул. Зелена, 7 поверх з 9

Площа:83/63/15м2

Висота стелі:м

Кількість кімнат:3

Тип будівлі: польський

Опалення: котел двофункційний

Вигоди: суміжні

Матеріал стін: цегла

Стан: відмінний

Тип кімнат: ізольовані

Ціна за: місяць

Додатково: лоджія

Здається в оренду шикарна 3-ьох кімнатна квартира бізнес класу з паркомісцем! Закрита та огороджена територія, приватна охорона з собакою, відеоспостереження по всій території будинку як з його зовні, так і в середині приміщення.
В квартирі є дві ізольовані спальні кімнати, кухня та кімната- вітальня з зоною відпочинку. Також наявні 2 балкони в яких можна облаштувати 2 додаткові робочих місця. Є два окремих санузли, є душова кімната з туалетом та умивальником, та ванна кімната з туалетом та умивальником.
 В кожній кімнаті є нові шафи купе, ліжка з підйомними механізмами та ортопедичними паспортизованими матрасами, сучасні кондиціонери з тепловими насосами які можуть працювати в двох режимах ( охолодження і обігріву квартири), та вмонтованими WI-fi модулями, що дає змогу управляти ними не тільки через домашній пульт управління, а й через додаток в мобільному телефоні. Встановлена система фільтрування води на всю квартиру, а також додаткова фільтрація помякшення води яка підведена до посудомийки та пральної машинки. Водонагрів можна здійснювати в душовій кімнаті, в ваній кімнаті та в кухні як газовим котлом, так і через електричний бойлер. Встановлений двохтарифний лічильник, з 23. 00 до 7. 00 вартість електрики на половину дешевша від повної її ціни! Вся побутова техніка нова, на гарантії, Німецьких, Італійських, Польських брендів. Можна з тваринками. Можна з дітьми.

098-649-70-06

Написати у Viber

Юлія Михайлівна

36 000 грн / місяць

900 у.о.

Код:11599